maanantai 10. kesäkuuta 2013

PROM

Moi!

Huomaan taas, että oon pahasti jäljessä tän blogin päivittelyssä. En edes synttäreitäni ole maininnut. Yritän väsätä niistä tekstiä tän viikon aikana. Kattoo onnistuuko. Enää kaks viikkoa jäljellä ja mun kalenterista alkaa olla vaikeeta löytää vapaita hetkiä.

Nyt kuitenki tärkeempii juttuihin, eilen oli nimittäin Prom. Gaby ja minä oltiin jo kymmeneltä aamulla hiusten laitossa ja sieltä suunnattiin meikkaajalle. Kolmen maissa käytiin hakemassa mun prom date, Alex, Tacoma Dome Stationilta, koska se raahautu Gig Harboriin Seattlen pohjoispuolelta asti. Kuuden jälkeen illalla kokoonnuttiin kaikki Lexin luokse ottamaan kuvia. Kuvaussessio kesti semmosen puol tuntii, kun otettiin kuvia ensin pareista, sitten kaikista, sitten tytöistä ja vielä pojista erikseen. Mua jäi harmittamaan, että annoin kameran jonkun muun käsiin, koska jostain syystä kukaan täällä ei osaa käyttää mun kameraa ja monet kuvat oli ihan epäonnistuneita ja out of focus. No täytyy vaan kysellä muilta lisää kuvia. Kuvien jälkeen syötiin leivonnaisia ja sulkaalla kuorutettuja mansikoita, ja nautittiin drinkeistä, jotka Lexien äiti oli hommannu meille. 7:30 limusiini saapu hakemaan meijät ja lähdettiin ajelemaan kohti Seattlea ja Columbia Toweria. Täytyy kyl sanoa, että meijän vuosiluokka oli kyllä valinnu ihan parhaan paikan Prom varten! Oltiin Seattlen korkeimman rakennuksen huippukerroksessa, josta näkymät yölliseen valojen valaisemaan Seattleen oli ihan mahtavat. Iltaan kuulu paaaljon tanssimista ja hyvää musiikkia. DJ oli ihan mahtava! Meille oli hommattu photo booth, makarooni bar, josta sai hakea ruokaa ja tietysti tarjolla oli myös jälkkäreitä. Koko päivä oli ihan mahtava! Yksi parhaista täällä!

Kuvat on tosi sekalaisia, koska osa on otettu mun järkkärillä, osa kännykällä, ja osa on sieltä photo boothista. Mut toivottavasti saa edes jonkunlaista kuvaa illasta!

-Leila


341

345

371

377

383

a

299

296

300

IMG_4714

IMG_4718

IMG_4749

IMG_4750

IMG_4751

Gig Harbor Prom-616

Gig Harbor Prom-618

Gig Harbor Prom-806

Gig Harbor Prom-809

Gig Harbor Prom-813

Gig Harbor Prom-814

2 kommenttia:

  1. oooiii ihanii kuvii :) ja ää tulin iha kateelliseks ku luin tota :D mut varmaa oli hauskaa!! ja uskon et Seattle oli kaunis sielt ylhäält illal:) on ollu kiva lukee sun vaihtariblogii!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se oli kyllä mahtava ilta! (: Kiva että oot jaksanu lukea näitä mun raapusteluja. Mukava saada positiivista palautetta!

      Poista