torstai 13. kesäkuuta 2013

My 18th Birthday

Hei!

Huomenna on viimenen koulupäivä ja mulla on vähän haikeat fiilikset, koska se on viimenen päivä in American high school. Mut kauaa ei ehdi haikailla, koska mun viimeset päivät täällä on täynnä ohjelmaa. Kalenterista ei meinaa löytyä yhtäkään vapaata hetkeä. Tää tarkottaa sitä, että en varmaankaan ehi kirjottelemaan oikein mitään. Yritän vielä jonkun tekstin tän hetken fiiliksistä kirjottaa mut kattoo onko siihenkään aikaa. Yritän parhaani!

No mut nyt siitä synttäripäivästä. Mun 18th birthday oli melkeen täydellinen. Ennen koulun alkua sain Gabyltä synttärilahjan ja kortin, jota lukiessa rupes kyyneleet valumaan ja pian pillitettiin toistemme olkapäille. Koulun jälkeen tultiin meille ja rupesin valmistamaan suomalaista illallista parhaimmille kavereille, jotka oli illalla tulossa kyllään. Ruokalistalla oli ruisleipää, kalakeittoa ja suomalainen kermatäytekakku. Kaikki onnistu tosi hyvin ja vieraat tykkäs! Pelleiltiin pihalla, juteltiin mukavia, ja syötiin. Illemmalla mentiin vielä meijän ulkoporeammeeseen löhöilemään. Mitä muuta voi toivoa?

Tää ehkä kertoo vähän, miten oon muuttunu tän vuoden aikana. Ei olis edes tehny mieli pitää mitään isoja bileitä, joissa musiikki pauhaa ja ei ehdi kunnolla viettää aikaa kenenkään kanssa, koska porukkaa on niin paljon. Mielummin vietin synttäreitä läheisimpien ystävien ja perheen kanssa.

-Leila


016

040

044

052

055-001

072

075-001

078

094


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti