lauantai 22. joulukuuta 2012

Christmas Caroling

Hei!

Tänään olis pitäny olla vika päivä kouluu ennen joululomaa, mut koska meijän koulussa joku törppö oli menny uhkailee ottavansa aseen kouluun, nii meijän vanhemmat katto parhaaks pitää meijät kotona ja saatiin yks ekstra lomapäivä! jee! Tasha, Ally ja mä käytettiin se kyl hyvin hyödyks. Mentiin nimittäin laulelemaan joululauluja eri vanhainkoteihin täs Gig Harborin alueella. Koulun Interact club oli järjestäny tälläsen Christmas caroling jutun ja oli kyl ihana nähä miten kaikki ne vanhukset tykkäs ku tultiin sinne laulamaan meijän kauniilla (kröhömkröhöm) äänillä. Mehän ei siis olla mikään oikee kuoro ja näitä laulujahan ei oltu harjoteltu kertaakaan, mutta yleisö viihty! En voi ymmärtää miks Suomessa ei oo koulun yhteydessä tälläsia juttuja! On niin kiva olla mukana auttamassa kaikenlaisissa hyväntekeväisyystapahtumissa, ja tietää että oikeesti vaikuttaa jonkun elämään. Jotenki vaan mieleen painu, ku mentiin sit yhen vanhan miehen huoneen ovelle laulamaan ja se viittoili, että tulkaa sisään. Kaikki sit vähän ujosti tunki sinne pieneen huoneeseen ja laulettiin sille yks laulu. Se tykkäs ihan hirveesti. Se ei pystyny puhumaan, mut sen suu oli yhtä hymyä ja se taputti ja lähetteli meille lentosuukkoja! Tuli niin hyvä mieli siitä et oli oikeesti tehny jonkun ihmisen päivästä paremman.

Today we were supposed to have school but since there was a guy threatening to take a gun to school our parents thought it was better for us to stay home. And we got an extra day off! Yei! Well, Tasha, Ally, and I took a full advantage of that. Our Interact Club and us did Christmas caroling in Gig Harbor nursing homes. It was so rewarding to see how happy the elderly people were even though we weren't a real choir and we hadn't had any rehearsals. They were all singing along with us, smiling, and clapping their hands. I don't understand why Finland doesn't have this kind of school club!  It is so nice to help in charity and volunteer events and know that I'm actually helping people and making a difference in their lives. I will never forget how we all squeezed into one grandpa's room to sing him a song. He just loved it! He couldn't talk but he had a wide smile on his face and he was clapping his hands and blowing us kisses. It felt good to know that I had actually cheer someone up and made his day better!

-Leila

3 kommenttia:

  1. Voi ihana! Siis leila mis kaikis clubeis ja sellasis oot mukana? :) liebe grüße <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no siis oon tos Interactis sit sellases ku Reachways ja molemmat on noit hyväntekeväisyys jutskii (: ja ainii sitte koris!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista