keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Homecoming

Moi!

Taas aika on menny ihan liian nopeesti! Tuntuu et sanon sitä joka kerta mut niin se vaan on.

Lauantaina meillä oli koulun homecoming dance. Sitä varten meillä oli joka päivä viimeviikolla teemapäiviä. Maanantaina oli battle of sex's jollon pojat pukeutu pinkkiin ja tytöt siniseen,tiistaina oli Washington sports day eli kaikki puki eri lajien fanipaitoja, keskiviikkona oli crazy clothes jne jne. Perjantai iltana pelattiin Hig Harbor High vs Stadium High football game, jonka meidän koulu voitti aika reilusti!

Lauantaina oli itse tanssiaispäivä. Valmistauduin iltaan mun siskon, Tashan, ja sen muutaman kaverin kanssa. Mun deitti haki mut kotoa, ja ennen illallista meillä oli kunnon photo shoot tossa takapihalla. No, mun kamera tallensi kaikki kuvat väärässä tiedostomuodossa, joten jouduin siirtämään host iskän kameran kuvat omalle koneelle. Onneks on se sentään jotain!

Iltaan kuulu ihana illallinen tosi hienossa ravintolassa, korkkareilla sipsuttelua, tanssimista, hikoilua ihan yli kuumassa tanssi salissa, bilemekkojen ihailua, huikeesta tunnelmasta ja kaverien seurasta nauttimista, muiden tanssitaitojen arvioimista, musiikin jumputusta, diskopalloja ja valoja, ihana viileys ku pääsi ulos valtavan tanssivan ihmismassan keskeltä ja lopuks leffa mun deitin kotona. Oli kyl ihana ilta :)

-Leila







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti