maanantai 14. tammikuuta 2013

I'm gonna make this place my home

Hei!

Aattelin nyt aikani kuluks laittaa muutamia kuvia, joita otin kesällä meijän talosta. Nää on vaan ulkoopäin, joten laittelen varmaan myöhemmin kuvia myös talon sisältä.

Asun siis Fox Islandilla, joka on saari ja osa Gig Harboria. Koko Gig Harbor on tosi varakasta aluetta, ja täällä talot on ihan valtavia.


Monille asuinalueille, niinku myös meijän, pääsee autolla sisään vaan portista, jossa on koodi. Toisaalta meijän portista ainaki meijän portin vierestä pääsee kävelemään ihan vapaasti.


Toisaalta se ei hirveesti haittaa, koska tää mäki, joka vie meijän talolle tekee selvää kyl vähä parempikuntosestaki. Toi me kävellään alas ja ylös melkeen joka päivä, sato tai paisto. Kuvassa voi nähä vähän meijän talon kattoa. Luojan kiitos ollaan eka talo siinä!




Must tuntuu et kaikki talot jenkeissä on puutaloja! Onko muut jenkkivaihtarit huomannu saman? No meijän talohan on tietysti poikkeus tähän sääntöön.



Mun perhe pitää tosi hyvää huolta niiden pihasta, ja vitsi se näyttää kyl hienolta!


Siinä autotallit ja mun siskon auto. Rakastan tota autoa!

24.09 -home 024


Pääsisäänkäynti. Ite meen aina sisään autotallin kautta. Oon kulkenu tosta ovesta maksimissaan kymmenen kertaa tän neljän kuukauden aikana.

24.09 -home 028


Meijän aivan ihana ulkoporeallas!

24.09 -home 031

24.09 -home 033

24.09 -home 034


Uima-allas (jonka päällä oli tolla hetkellä suoja) ja pool house.

24.09 -home 035

Takaovi ja grillauskatos (sisältää myös minibaarin).

24.09 -home 036

Ja tuolla on nuotiopaikka, jossa ehittiin muutaman kerran tekemään s'mores -herkkuja. Eli vaahtokarkkia ja suklaata kahen keksin väliin. Omnom :P

24.09 -home 039

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti