sunnuntai 9. syyskuuta 2012

The first school week

Heipsan!

Eka kouluviikko on nyt takana, ja seuraavalla viikolla pitäis kai alottaa oikee panostus.

Eka koulupäivä. Huhhuh! Gig Harbor High School (GHHS) on 1500 oppilasta, joten meno oli pikkasen erilainen ku Etiksessä. Tuntu ku ois ollu eläintarhassa. Täysin uusi koulu ja uudet ihmiset, oli pikkasen hämmentävä tunne. Kaikilla muilla oli samat kaverit ja omat jutut, ja itestä tuntu tosi ulkopuoliselta. Ruokailussa istuin täysin tuntemattomien ihmisten kanssa. Tuntu, että noin suuressa koulussa ihmiset oli jo tottunu vaihto-oppilaisiin, enkä ollu mitenkää erikoinen. Sekotuin vaan massaan. Ne joille juttelin oli kyl kiinnostuneita musta ja Suomesta, mut kaikilla oli kuinteki omat juttunsa, joista en ollu yhtään perillä. Tavallaan oli tosi huojentavaa ku ekan päivän kaaos oli ohi.

Viikko jatku vähän paremmissa tunnelmissa ku rupes tutustumaan ihmisiin ja saamaan kavereita. Tuntuu silti, et toi koulu on tosi vaikee paikka tutustuu uusiin ihmisiin. Suurin osa on jotenki etäisiä. Sit on näitä poikkeuksia: ennen tokan musatunnin alkua odottelin luokan ulkopuolella ja joku poika jota en ikinä ollu nähnykkään tulee mulle ja sanoo: "hei mitä sinulle kuuluu?" SUOMEKSI! Pieni hämmennys. Selvis et se on opiskellu suomee ja osaa sitä jopa aika hyvin! Musa tunnin alut menee yleensä siinä et Jack puhuu mulle suomea ja mä sille englantia.

Eka kouluviikko sai täydellisen päätöksen, ku melkeen koko koulu oli kattomassa Fishbowlia. Se on GHHS ja Peninsula High Schoolin välinen jenkki fudis matsi. Vähän niiku Etis ja Pohjis pelais vastakkain. Tunnelma oli aivan mahtava! Katsomossa tutustu uusiin ihmisiin samalla ku katto peliä ja kilju äänensä käheeks. Vaik meijän koulu häviski (aika reilusti) kaikki jakso kannustaa loppuun asti ja hurrata omalle joukkueelle. Aivan ihana ilta! Voitte olla varmoja et tuun käymään nois matseissa useemminki.

-Leila











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti