maanantai 4. kesäkuuta 2012

omgomgomg!

Moi!

Olin tänää haastattelemassa vaihtarituttuja ja kuuntelemassa niiden neuvoja ja kokemuksia. Tuli taas tosi hyviä ohjeita ja sain uudestaan kiinni fiiliksestä!

Ja sitten tärkeämpään asiaan! Soitin tänään AFS:lle, jotta voisin siirtää viisumihaastatteluaikaa. Sieltä sanottiin, että ohjeet tulevat tänään postissa. No en siis yllättynyt, kun sain AFS-postia. Pappa tuli kysymään, haluanko avata kuoren mut ajattelin säästää sen huomiseks. No se kuitenki rupes repimään kuorta auki ja yritin vielä sanoa, että antaa olla, mutta pian pappa luki paperista: sijoitustiedot. Sain hirveen kohtauksen ja rupesin repimään kuorta sen kädestä. Se tietty yritti kiusata ja piti kuorea selkänsä takana (taisin muutamat kunnes jäljet jättää sen käsiin). Kun onnistuin saamaan kirjeen käsiin pappa ilmoitti: "ei siinä oikeesti sijotustietoja ole." Mä rupesin silti paniikissa tutkimaan papereita ja MÄ LENNÄN SEATTLEEN! Se tarkoittaa sitä, että mahdollisia sijoitusosavaltioita ovat: Alaska, Idaho, Oregon, Washington, Utah, Montana ja Wyoming!

En voi uskoo tätä! Vihdoinki sain tietää ees jotain. Aluks olin ihan järkyttyny. Voi ei! Ilmasto on iha samanlainen ku Suomessa ja saatan joutuu Alaskaan! Sitte rupes puhelin savuamaan ku soittelin kaikille kavereille. Nyt oon hehkuttanu tätä jo niin monelle et itekki oon ihan innoissani. Täst tulee mahtava vuosi! Vähän jää nakertamaan jos joudun Alaskaan mut nyt sentään oon voinu henkisesti valmistautuu siihenkin vaihtoehtoon. Ja olisko se sit loppujen lopuks niin kamalaa? Tuskin!

-Leila

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo!! Arvaa vaa sainko yhtään nukuttua ku olin kuullu ton! Kunnon adrenaliini purkaus ja hyppelin vaa ympäri taloo! :D

      Poista
    2. Haha I know the feeling! :D

      Poista